Sonia Romero Albalat

Hola. Sóc Sonia i m’encanta, suposo que com a totes les noies, la roba xula, informal, càlida i amb múltiples possibilitats de combinar amb complements fantàstics: bufs, bosses, collarets, mocadors, bufandes, fins mascaretes a joc amb la teva roba. Tinc una botiga física a Montblanc (Tarragona), però com que sóc una mica inquieta, m’he llançat a aquesta botiga virtual per oferir-vos els meus productes a tots a través de les xarxes. Espero que us agradi la meva fantàstica botiga online i que pugueu trobar alguna cosa interessant. Per cert, faig enviaments a tot Espanya i per descomptat, pots consultar-me qualsevol cosa per correu o al formulari de contacte. Quan ens coneguem una mica més et passaré el meu telèfon. Ens veiem, guapis !!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza cookies per oferir-vos una millor experiència de navegació. En navegar per aquest lloc web, accepteu el nostre ús de cookies.